pinterest Tradició 100% artesanal de rajoles hidràuliques | TORRA
Header

Fabricants de Mosaics Hidràulics Barcelona


Som fabricants de
Rajoles hidràuliques 100% artesanes

A Mosaics Torra seguim fabricant el Mosaic Hidràulic rajola a rajola com antigament es feia
 

La fabricació del mosaic hidràulic es realitza de manera totalment artesanal. Tant pel que fa a les eines com als útils que intervenen en la producció de les rajoles hidràuliques són originals o fidels reproduccions de las utilitzades en la seva època per la fabricació d’aquests terres hidràulics antics, y els materials utilitzats per la seva fabricació han sigut curosament seleccionats per aconseguir un producte d’alta qualitat, que supera àmpliament les normatives UNE fixades, y certificades pel Laboratori Applusque certifiquen la qualitat i resistència de les nostres rajoles hidràuliques.Las trepes son realitzades a mà mitjançant un procés 100% artesanal. Aquestes peces són obres d’art que encaixen perfectament en la seva base d’acer, d’aquesta manera quan es tiren a les “pastines” de color als orificis de la trepa, no es desplacen cap a altres zones, aconseguint que els dibuixos encaixin perfectament.

També és important per l’obtenció de un fragüat perfecte, la composició dels materials que formen la “capa de gros”, és a dir, la capa inferior de la rajola hidràulica. A Torra utilitzem una barreja de sorra molt fina (impalpable) y ciment que absorbeix la humitat i permet que la rajola hidràulica tingui una bona adherència amb el morter en la seva col·locació a l’obra. Torra Barcelona fabrica amb un gruix de 18 mm en totes les seves rajoles hidràuliques de  format 20x20 cm. sent aquest format el mes usual. Aquest gruix permet garantir una qualitat i durabilitat molt major que permet diferenciar-nos dels nostres competidors. A Mosaics Torra fabriquem molts altres formats i gruixos tan per pavimentacio de terres com de pared,  consultants.

A més a Torra oferim un període mínim de curació de 28 dies, que permet que s’eliminin completament les restes d’humitat de la peça i permeten un fragüat òptim. Després són degudament empaquetats i protegits, per ser traslladats cap als punts de venta.

A Torra Barcelona pots comprar rajoles hidràuliques de gran qualitat

Només és un Mosaic Hidràulic Torra autèntic si porta estanpat el segell TORRA darrere la rajola


¿Quins serveis oferim?

 1. Venta de rajoles hidràuliques en estoc

  Comprar rajola hidràulica. Oferim dissenys propis en la nostra Línia Estoc, garantint una entrega ràpida i eficient amb un curat òptim de totes les nostres rajoles, i amb una qualitat d’acabats excel·lents

  Mosaics Torra es preocupa cada dia per fer un producte encara millor, per aquest motiu ara tots els nostres models incorporen una capa de tractament especial hidrofugant aplicat en la cara del material vista que ens ajuda a protegir el material per la seva primera manipulació. Es molt important seguir les instruccions de col·locació que van degudament detallades en cada una de les caixes subministrades amb el producte. S’aconsella una vegada col·locat el terra hidràulic donar dos capes d’impermeabilitzant Torra Sealer per protegir les rajoles de futures taques. Per qualsevol dubte consulta amb el nostre departament tècnic.

 2. Reproducció de Mosaic Hidràulic

  Torra ofereix la possibilitat de reproduir qualsevol rajola hidràulica antiga, o be crear el seu propi disseny, fabricant el corresponent motlle per la reproducció del mosaic hidràulic. D’aquesta manera igualem la tonalitat del color a partir d’una peça original o be escollir el color que més s’adapti dins d’una carta de colors personalitzada de mes de 100 tons.

  Són moltes les obres emblemàtiques que ens avalen: Casa Batlló, la casa de les Punxes, La Pedrera, hospital Sant Pau, Parc Güell, Palau de la Música Catalana y un largo etcètera.

  En tot el procés trobareu una atenció personalitzada adaptada a les necessitats de cada client.
 3. Restauració de Mosaic Hidràulic

  Amb el pas del temps i de l’ús, el mosaic hidràulic sofreix desgastos, que fan que perdi brillantor, color y tacte, inclús amb peces trencades o escantellades.

  El nostre equip de professionals pot restaurar terres antics, aplicant els coneixements tècnics i artesanals, per corregir la falta de color, restaurant les rajoles hidràuliques trencades i deteriorades amb resines i pigments especials, podent també intervenir en totes les juntes de les peces i la posterior aplicació de la beurada i l’aplicació d’una impermeabilització del material amb productes propis Torra i adequats pel mosaic hidràulic.

  Pel acabat final, tenim dos possibles acabats, el primer amb un abrillantat natural del material i com a segona opció per donar un aspecte més brillant, el denominat efecte mirall, el tractament cristal·litzador.

  Aquests pressupostos sempre són a mesura i adaptats a cada cas. Així que no dubti a consultar-nos per poder fer un pressupost personalitzat. 

  Ens trobareu a Barcelona i a la nostra oficina i fàbrica:

  MOSAICS TORRA, S.L.
  Polígon Industrial Canigó Km 18 Ctra. Igualada (Barcelona)
  Tlf.: (+34) 93 899 91 80
  [email protected]
  De dill-div: 9:00 a 13:00 // 16:00 a 18:00
  SHOWROOM BARCELONA:

  C/ Deu i Mata 62 Barcelona
  Tlf.: (+34) 93 806 92 39
  [email protected]
  De dill-dij: 10:00 a 14:00 / 16:00 a 20:00
  Div: 10:00 a 14:00 / Tardes Tancat

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.